“Došlo je vrijeme da zauvijek zaboravimo pitanje gdje smo bili 1945. i 1991. godine i da zdravim snagama pokušamo osigurati bolju i sigurnu budućnost … .”

Združeni ? Protiv koga ? Protiv političke oligarhije kojoj ste “do jučer” pripadali, doveli nas do stanja u kojem smo danas?

Možemo razumjeti da “zaboravljanje” provode oni koji zagovaraju “internacionale”, naspram hrvatske nacije, povijesti i bitnosti, no nećemo im odobriti i zdušno ćemo se boriti protiv njih. Svoju koaliciju jasno su nazvali “Restart” ili novi početak.

One koji se predstavljaju kao “domoljubne” opcije, ne možemo razumjeti, najmanje možemo odobriti daljnje ponižavanje hrvatske povijesti, Domovinskog rata, Hrvatskih branitelja i stradalnika.

Poslovica kaže:”Geniji uče na tuđim greškama, pametani na svojim greškama, a budale jednostavno nikad ne nauči.” Oni do sada ništa nisu naučili.

Hrvatice i Hrvati, vrlo je bitno gdje je tko bio, kako kroz cijelu hrvatsku povijest, poglavito od 1941. do 1945., izrazito od 1945. do 1991., presudno od 1991. do 1995., odgovorno sve do danas.

Potpisnici Platforme savez sa narodom, nikada neće podržati opcije koje nas asociraju i djeluju poput Narodnog fronta, jedan je bio dovoljan, posljedice stradavanja Hrvata su prevelike.

Znate s kim ste sklopili savez, isprika nema, čak i svevišnji dobrostivi Bog, takvima ne prašta.

Hrvatski narode, sami odlučujete, želite li biti uz pobjednike, ili uz one koji nisu imali potrebe braniti svoje domove.

U hrvatskom vojnom listu Gardist iz 1991, jedan od slogana bio je “Mora ih se pobijediti”

Sami odlučite želite li biti uz pobjednike ili uz one koji su svoje časno sudjelovanje u Domovinskom ratu zamijenili političkim Judinim škudama, danas nam govore:”Zaboravimo gdje smo bili 91.”

U jednom od prvih brojeve izašao je strip pod imenom “Pobjegulje”

Gospodo, pogotovo Vi koji ste predvodili hrvatsku braniteljsku mladost u Domovinskom ratu, kakvu poruku šaljete našoj djeci opravdavajući one koji nisu imali potrebu braniti svoj dom ? Dođe li opet do agresije na hrvatski narod, pobjegnite, za 20-30 godina ionako neće biti bitno gdje je tko bio, jeste li bili branitelj i osloboditelj ili niste imali potrebu braniti svoj dom?

Tražimo li odgovornost od onih koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku, imamo pravo tražiti odgovornost i od ONIH KOJI NISU IMALI POTREBU BRANITI SVOJ DOM, kao i Vašu, zbog vlastitih interesa ne libite se napadati i etiketirati branitelje koji vam ukazuju na vašu nedosljednost.

Ne očekujemo kako će svi razumjeti ovaj tekst, njih pitamo:

” Znate li tko je Mario Rehor ?”

Ne samo on, mogli bi Vas za toliko imena pitati. Ne znamo ih, no znamo one koji ne zaslužuju pozornost, neki su čak vrijedni prezira. Psihologija, čak i psihijatrija nam govori o iskrivljenim vrijednostima te nametanju lažne “realnosti”, koja je opisana u jednom dijelu neformalne logike, zove se zamjena teza. Nasilnici postaju žrtvama, kukavice junacima, zlo se prikazuje kao dobro. Zbog naše površnosti, ne shvaćamo procese i metologije, koje su uvijek iste, lako nam je podvaliti.

Sutra kada Vas pitaju gdje ste i s kim bili 2020, ponizno pred hrvatskim narodom pognite glave.

Mi, kao i do sada nastavljamo uzdignute glave, bez Vas, sami ste se razotkrili. Ne zavaravajmo se, nije nas ni početkom velikosrpske agresije bilo puno.

Samo odabrani, uvijek Za Dom Spremni.

Mario Rehor bio je Za Dom Spreman, kao maloljetni pripadnik HOS-a poginuo je 30. prosinca 1991. godine, na crti bojišnice u Komletnicima kod Vinkovaca u izvidničkoj akciji od neprijateljskog metka u 17. godini života. Pokopan je 7. siječnja 1992. godine na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Za Maria i sve hrvatske vitezove, prisežemo, nikada Vas nećemo zaboraviti i zanijekati!

S nama su, pokoj vječni daruj im Gospodine, svjetlost vječna svjetlila im.

Istina je domovina, Bog i Hrvati, za Hrvatsku uvijek,

Potpisnici zajedničkog dokument političkih polazišta članica platforme “Savez sa narodom”

Visit Us On Facebook