Domovinski oslobodilački rat je pod napadom razno raznih hrvatskih neprijatelja, kako u domovini, tako i izvan nje.

Dignitet, ponos i jedini temelj suverene i neovisne republike Hrvatske je Domovinski oslobodilački rat, koji je konstantno pod napadom razno raznih neprijatelja hrvatske samostalnosti.

Hrvatski dragovoljci i branitelji i danas su proganjani kako bi se temelj Hrvatske urušio, pa stoga ne čudi što se sudi mnogim Hrvatskim dragovoljcima i braniteljima.

U koliko je Hrvatski narod kao jedini čuvar Hrvatske državnosti odlučan stati u obranu hrvatskih temelja i neovisnosti i uz to izabere mene za predsjednika Republike Hrvatske, jamčim da ću pod ovlastima predsjednika među prvim odlukama OSLOBODITI I AMNESTIRATI sve hrvatske dragovoljce i branitelje svih optužbi, progona i vratiti im dostojanstvo i poštovanje koje su zaslužili.

Prvi korak će biti vraćanje digniteta Republici Hrvatskoj. Mora se početi sa poštivanjem svih sudionika Domovinskog oslobodilačkog rata koji su branili i obranili Republiku Hrvatsku, njenu državnost i slobodu. Sloboda pripada onima koji su osigurali našu slobodu, a to su hrvatski dragovoljci i branitelji Domovinskog oslobodilačkog rata.


Predsjednik braniteljsko domoljubne stranke Hrvatske, kandidat za predsjednika Republike Hrvatske,

Darko Oreč,

Za Hrvatsku uvijek !

Visit Us On Facebook