1. Primljeno u Inbox – prenosimo Vam pismo branitelja

 

Vlado Republike Hrvatske, što još očekujete od mene ?
Trebao bi mirno gledati kako se u današnjoj Hrvatskoj slobodno vijori znakovlje velikosrpskih i jugoslavenskih agresora pod kojim su razarali Hrvatsku, ubijali, silovali i pucali na mene ?
Trebao bi biti tolerantan i miroljubiv prema kolovođama te agresije, iste te koje ste tako velikodušno abolirali?

 

Oprost zaslužuje onaj tko prizna svoja nedjela, pokaje se i zatraži oprost. Najveći dio nikada nije izrazio ni najmanje kajanje i grižnju savjesti, dio njih Vam je danas vjerodostojan koalicijski partner. Je li onaj dio srpske etničke manjine koji glasuje za takve prihvatio samostalnu Republiku Hrvatsku, jesu li se odrekli tzv SAO Krajine? Očito nisu. Na svojima manjinskim listama biraju osobe koje su 90-ih bile predvodnici agresije. Hrvatski branitelji srpske etničke manjine nisu poželjni na manjinskim listama trenutno vodeće srpske stranke SDSS-a, nema ih ni u Srpskom nacinalnom vijeću. Svećenici Srpske pravoslavne crkve ne žele sudjelovati na njihovim posljednjim ispraćajima i ne dozvoljavaju pripadnicima Hrvatske vojske nazočnost na grobljima  te odavanje posljednje počasti.

Branitelji su Vam predali oslobođenu Domovinu. U samo nekoliko sati sramotno je potučena velikosrpska ideja. Vi ste ih vratili. Oni nemaju srama ni stida, nemaju ni obraza.

Vrlo brzo ste uništili, rasprodali i podijelili zajedničku imovinu. Ni danas se ne ponašate drugačije.
Dozvolili ste da nam ti isti teroristi zbog nekoliko glasova u Saboru
kroje sudbinu, dijele lekcije, nazivaju nas zločincima, omalovažavaju nas i smiju nam se. Dozvolili ste da nam njihova glasila ismijavaju Domovinu Hrvatsku, vrijeđaju nas, govore nam kako za njih u Republici Hrvatskoj nema suživota sa Hrvatima, omalovažavaju sve stradale, poginule, silovane, svu našu djecu koja su preko noći odrasla širom otvorenih očiju. Dozvolili ste da i dalje nesmetano vode svoju preko sto godina staru velikosrpsku hegemonijsku politiku i pretenziju na hrvatsku zemlju.

 

 

Zar bi trebao mirno proći pored križa u Brđanima (podignut pod izlikom stradalih civilnih žrtvava a u stvarnosti podignut za stradale pobunjene teroriste koji su sudjelovali u oružanoj agresiji), svim ostali neprikladnim obilježjima i spomenicima poginulim velikosrpskim teroristima diljem Hrvatske koji veličaju agresore?

 

Zar bi trebao s razumijevanjem gledati kako zatirete svaki pokušaj istrage i  iznošenje istine na osnovi dokaza o bližoj lažno pisanoj hrvatskoj povijesti? Trebam li mirno gledati da nas upravo pisci te lažno pisane povijesti i njihovi nasljednici nazivaju krezubim i maloumnim revizionistima, fašistima, nacistima, klero fašistima, filoustašama, homofobima, raznofobima te ostalim raznim izvedenicama „istima i obnima“?
Trebam li ih i dalje mirno promatrati u njihovoj agresiji nametanja njihove istine o Domovinskom ratu ?

 

Vi ste ih vratili iz pepela sramotnog poraza njihove velikosrpske politike, dajete im važnost i slobodu da nesmetano i dalje odgajaju i separiraju svoju djecu, šalju ih na razno razne sumnjive kampove i ljetne škole u Srbiji. Možda za neke nove agresije kojih se očito nisu odrekli?

Trebao bi i dalje gledati kako marginalizirate branitelje, djelite im psihijatrijske dijagnoze, procesuirate ih za ratne zločine zbog stradavanja baba sa mitraljezima dok su velikosrpski teroristi, silovatelji i ubojice među nama ?
Trebao bi sa razumijevanjem gledati kako DORH nakon dvadesetak godina ne istražuje i procesuira te ratne zločine?
Trebam li zaista imati toliko strpljenja i razumijevanja za Vas nedodirljive koji ste dok smo mi krvarili, školovali se i pisali zakone koji Vas štite kao ličke medvjede?

Trebam li i dalje gledati kako branitelje zastupaju Vaši poslušnici koje po potrebi vadite iz gliba i blata u kojem se nalaze, sumnjivog sudjelovanja ili one koji su dobro naplatitli svoje sudjelovanje u Domovinskim ratu ?

Trebam li i dalje mirno gledati kako ugodno živite na račun ovog ispaćenog hrvatskog naroda, kako djelite naša zajednička sredstva onima koji imaju samo jedan zadatak-ocrniti Hrvatsku i Hrvate. U isto vrijeme ništa ne poduzimate dok naša mladost napušta ovu krvlju natopljenu zemlju?

Trebam li i dalje gledati kako manipulirate zakonima, naročito onim univerzalnim o javnom redu i miru po kojem se može zaraditi prijava za glasnije izrečeno:“ Dobar dan ili Hvaljen Isus i Marija“, hapsite i progonite branitelje zbog starohrvatskog pozdrava, pozdrava legitimne postrojbe HV-a “HOS”-a, onih koji su 90-ih obranili Vaše “guzice” jer su bili kao i njihovi preci vjekovima Za Dom Spremni a i danas su? Jeste li Vi Za Dom Spremni?
Najmanje je bitno je li pozdrav Za Dom Spremni i ustaški ( Ustaški pokret raspušten je 60-ih godina. Poglavnik Ante Pavelić je sve članove oslobodio zakletve i do danas pokret nije obnovljen ) jer ne predstavlja nikakvu opasnost za povrat jednoumlja, pogotovo jednoumlja tog doba. On je starohrvatski i pripada Domovinskom ratu.
Zar ćemo ponovo robijati kao i za Vilu Velebitu, Ustani bane i Bog i Hrvati, dok će oni nesmetano isticati svoje agresorsko znakovlje ???


Koliko je meni poznato, ne postoji niti jedna presuda nekog demokratskog suda, suda neke demokratske države, osim sudova ex bivše totalitarističke Jugoslavije o zločinačkom karakteru NDH ili bilo kojeg čelnika te države. Hrvatska želi biti moderna demokratska država, ali nećemo biti dok su nam u temeljima i na snazi političke presude iz bivšeg jednoumnog i totalitarnog sustava.
Civilizacijski i kršćanski je svaki zločin osuditi a istinskim žrtvama se pokloniti.
Oni koji manipuliraju žrtvama gori su od samih počinitelja jer time omalovažavaju istinske žrtve.

Pozdrav Domovini Hrvatskoj i Za Dom Spremni je moj glas za svaki uništeni hrvatski dom, za svaku kapljicu prolivenog znoja i krvi, za svakog palog Hrvatskog Viteza, za sve naše časne oružnike koji su se borili za slobodu Hrvatske, za svako naše dijete koje je moralo napustiti Domovinu Hrvatsku kako bi Vi napravili mjesta za svoju djecu i djecu onih koji su ubijali našu djecu.

Dvadesetšest godina ni jedna Vlada nije u stanju donijeti nacionalnu strategiju o gospodarskoj te bilo kojoj drugoj strategiji da ni ne govorim.

Čije interese Vi zastupate i provodite!?

 

 

Što još trebam kao Domoljub, Hrvat i branitelj, da bi Vi dobili nekoliko glasova ?

Ovo je moj poklič protiv Vas i politike koju provodite !!!!

Pozdrav Domovini Hrvatskoj – Za Dom Spremni !!!!

Savez sa hrvatskim narodom.

Visit Us On Facebook