Zablude koje se plaćaju sa hrvatskom državnošću i domoljubnim životima..
Pozivam sve hrvatske povjesničare da osude izjave dužnosnika institucija, kao i kandidate za institucije zbog širenja dezinformacija koje ugrožavaju Hrvatski suverenitet.
Hrvatska do sada nije imala predsjednika države i predsjednika vlade koji nisu prešutno prihvatili lažno pisanu povijest i zablude koje su i danas štetne po hrvatski suverenitet.

Zablude se nastavljaju i danas. Daljnje zagovaranje i odobravanje povijesnih neistina od strane predsjedničkih kandidata u kojima se Josipa Broza Tita proglašava predsjednikom Hrvatske, otvoreno je širenje neistina, zabluda, te dezinformiranja kako hrvatske, tako i svjetske javnosti ili samo neznanje.

Činjenica je ta da Josip Broz Tito nikada nije bio predsjednik Hrvatske, niti je bio izabran za predsjednika Jugoslavije od bilo kojeg naroda.


Prva predsjednička lenta prvog, hrvatskog predsjednika izabranog na višestranačkim slobodnim izborima.

Na montiranim izborima koje je zahtijevala međunarodna zajednica, prvi i jedini predsjednik Jugoslavije bio je Ivan Ribar (29.12.1945 do 14.01.1953.). Po dekretu komunističke partije, diktator Josip Broz Tito postavljen je 14.01.1953. godine do njegove smrti 04.05.1980. godine kao predsjednik SFRJ, a ne Hrvatske.

Nakon završetka Drugog svjetskog rata, međunarodna zajednica vođena demokratskim normama, nije priznavala odmetnike bez mandata danog od naroda kako bi imali legitimnu vlast, te su prisilili na organiziranje izbora.

Titovi partizani legalnost mandata i pravo nominacije dobili su preko srpskog kralja u izbjeglištvu i prevarom i naivnošću HSS-ovog predstavnika Šubašića.

Prihvaćanjem izbora u kojem je sudjelovao sa do tada politički nepriznatim partizanskim pokretom, HSS je dao legalitet sudjelovanja na izborima Titovim partizanima i od nikoga priznatim odlukama ZAVNOH-a, ZAVNOJ-a, a najmanje priznatim od hrvatskog naroda. Izbori su održani u sasvim nedemokratskim uvjetima, nakon čega počinje obračun komunista sa malobrojnim preostalim demokratskim snagama i vrijednostima. Prvo su na udar došli koalicijski članovi HSS-a, nestranački, a zatim hrvatski komunisti koji su se suprotstavili velikosrpskoj dominaciji.

Stoga, oni koji bi takve obmane javno trebali prezentirati hrvatskom narodu, prije svega povjesničari, šute ili nemaju pristupa medijima. Pristup medijima imaju samo oni kvazi povjesničari koji su i dalje u službi provođenja lažno pisane povijesti.

Laž i obmana je kako su partizani bili Hrvatska vojska. Da su ti isti kroz antifašizam oslobađali Hrvatsku, dugotrajna je i stalna vrhunska prevara koja je štetna Hrvatskoj i mora biti osuđena na najstrožiji način.

Hrvatski partizani bili su isključivo i jedino vojska Komunističke internacionale. Nakon raspada partnerstva i savezništva u podjeli teritorija između Njemačke i SSSR-a, a na poziv Komunističke internacionale i njihovog vrhovnog zapovjednika Staljina, hrvatski komunisti počinju teroristički djelovati protiv vlastitog naroda, državnosti i države.

Za razliku od svih drugih tzv. antifašističkih pokreta u Europi, pa i onih koji su nastali i bili pod zapovjedništvom Komunističke internacionale, jedino je vojska Komunističke internacinale u Hrvatskoj ( tzv Titini partizani – antifašisti), bila anacionalna, antihrvatska, antidržavna i antidržavotvorna.

Svaki kandidat koji podržava partizanski pokret, točnije vojsku Komunističke internacionale, istom daje legalitet, vrši obmanu Hrvatskog naroda, svjetske javnosti i nanosi štetu Hrvatskom suverenitetu.
Takve se osobe prema rezoluciji Vijeća Europe koja je osudila komunističke pokrete i vlade u svijetu, moraju osuditi za širenje dezinformacije, klevetu i podržavanje odmetničkih i terorističkih skupina.

Do kada će pseudo hrvatski dužnosnici, oni koji su u utrci za funkcije u institucijama hrvatske države, javno krivotvoriti povijest, nanositi štetu Hrvatskoj suverenost, a samim time otvarati vrata svakojakim odmetnicima iz propale SAO Krajine koji prisvajaju Hrvatske suverene teritorije ?

Sve dotle dok im Vi, hrvatski narod, dajete glas i mandat !

Visit Us On Facebook