U Zagrebu, dana 30. svibnja, Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske (BDSH), Hrvatska čista stranka prava (HSČP) i Hrvatska braniteljska pučka stranka (HBPS) potpisale su zajednički dokument političkih polazišta članica platforme “SAVEZ SA NARODOM”

Nakon potpisivanja dokumenta, održana je i Prva konstatirajuća sjednica platforme na kojoj su određini koordinatori za svih XI. Izbornih jedinica.

Na parlamentarne izbore 05.srpnja 2020. zajedno će izaći BDSH , HSČP i HBPS na platformi “SAVEZ SA NARODOM”

Napominjemo, naš zajednički izlazak na parlamentarne izbore podupiru i mnoge braniteljske udruge proizašle iz Domovinskog rata koje su se stavile na raspolaganje u izbornoj kampanji, ali i općenito.
Vrata “PLATFORME SAVEZ SA NARODOM” i dalje su otvorena.

Dobro su došle sve uistinu pravaške i domoljubne stranke, udruge, inicijative, pokreti i pojedinci kojima je Hrvatska u srcu, a hrvatski nacionalni interesi ispred stranačkih i osobnih te svi oni koji su do sada, ali i ubuduće budu prepoznali snagu kroz pravaško braniteljsku platformu.
Mi smo temelj hrvatske državnosti , kroz taj temelj zajedno sa hrvatskim narodom želimo izgraditi bolju i pravedniju Hrvatsku, koju smo svi zajedno sanjali.

MI SMO ČETVRTA OPCIJA, ALI PRVI IZBOR!

Za Dom spremni!
Za Hrvatsku uvijek ! Bog i Hrvati! Istina i domovina!

BDSH, HČSP i HBPS

Visit Us On Facebook