Slobode ne smiju biti iznad dobroga !

Ustav Republike Hrvatske

Članak 1. U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.

Članak 16. Slobode i prava mogu se ograničiti samo zakonom, kako bi se zaštitila sloboda i prava drugih ljudi, te pravni poredak, javni moral i zdravlje.

Članak 21. Svako ljudsko biće ima pravo na život.

Članak 62. Brak je zajednica muškarca i žene.

Članak 62. Država štiti materinstvo, djecu i mladež, te stvara socijalne, kulturne, odgojne, materijalne i druge uvjete kojima se promiče ostvarivanje prava na dostojan život.

Članak 65. Dužnost je svih da štite djecu i nemoćne osobe. 

Članak 126. Ustavni sud Republike Hrvatske ukinut će zakon ako utvrdi da je neustavan. Ustavni sud Republike Hrvatske ukinut će ili poništiti drugi propis ako utvrdi da je neustavan ili nezakonit.

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske smatra kako je Ustavni sud u slučaju posvajanje djece od istospolnih parova sebi dodijelio zakonodavne ovlasti koje mu nisu Ustavom zajamčene. Prema članku 126. Ustavni sud ima pravo ukinuti zakon, ne i pojedini članak tog zakona.

Kroz ovu odluku Ustavnog suda, više je nego jasno koliko je u Republici Hrvatskoj bitno promijeniti sustav biranja sudbene vlasti. Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske zalaže se za biranje sudbene vlasti na izborima, što se pogotovo odnosi na Ustavni sud. Izborom sudbene vlasti na neposrednim izborima, suci bi dobili potpuni legimitet, izbjegla bi se dosadašnja politička međustranačka trgovina biranja kandidata po upitnim stručnim sposobnostima i poštivala bi se volja hrvatskog naroda.

Da bi zbrinuli kućnog ljubimca, udruge koje se brinu o zbrinjavanju životinja imaju određene kriterije po kojima ih možete zbrinuti. Što je s djecom?

PRAVO NA ŽIVOT

Prema Općoj deklaraciji o pravima čovjeka, donešenoj 1948. od Opće skupštine UN-a, temeljno ljudsko pravo je pravo na život (čl.3).
Europski sud pravde na osnovi znanstvenih radova, utvrdio je da život počinje začećem.

Davati djecu na posvojenje skupinama koje se zalažu za abortus, koji ljudski plod ne smatraju životom, koji sudjeluju u kampanjama za ubojstva ljudskih plodova, je nedopustivo.

Diskriminacija manjinskih skupina? Ne rađamo se isti, ne odrastamo u istim uvjetima, nemamo iste intelektualne i fizičke sposobnosti. Hoće li uskoro biti diskriminacija zato što netko smatra kako bi trebao biti ili posjedovati nešto za što nema potrebne vještine, znanja, intelektualne i fizičke sposobnosti ? Djeca se rađaju po zakonu prirode. Najbolje mjesto za odrastanje djece je prirodno okruženj. Bračna partnerstva to nisu. Često će se zagovornici posvajanja djece od istospolnih partnera pozvati kako je bolje da djeca odrastaju kod stabilnih istospolnih partnera ili u obiteljima sa problemima. Po prilici kao da pitamo ljude gdje bi više voljeli živjeti, u Kataru kao najbogatijoj državi na svijetu ili Zimbabveu, najsiromašnijoj državi odnosno najljepšem ili najružnijem mjestu na svijetu? To se jednostavno ne može usporediti ! Za dobrobit djece mogu se samo usporediti kriteriji, a oni kažu, to je stabilna obitelj koju sačinjavaju majka, otac i djeca.

Količina abortusa i sumljivih spontanih pobačaja je zabrinjavajuća, ništa manja od odlaska naše djece van Hrvatske.

Nestajemo !

Nikakvi kinedijanski  ( str. 689 ) “trendovi i vrijednosti”, konvencije, diktati i njihovi domaći kunski poltroni, (mahom bivši pripadnici privilegiranih iz prošlog totalitarnog sustava, oni koji su montiranim sudskim procesima, zločinima i tenkovima pokušali ubiti hrvatski duh i slobodu, njihovi nasljednici i slijednici danas pod krinkom “sloboda tolerancije i prava”) ne mogu nas pobijediti. Njihov je interes dobro živjeti na našim radom ostvarenim vrijednostima, bogatiti se prodajući maglu u dronjcima svoje privilegirane prošlosti. Njih nije briga za ugrožene skupine koje navodno zastupaju. “Drugovi”, mi hrvatski domoljubi smo ti koji su se izborili za slobodu, toleranciju, demokraciju i vladavinu prava, dok ste vi zagovarali mrak i teror boljševičko-komunističkog jednopartijskog jednoumlja i totalitarizma.

Protiv Boga i prirode možete se boriti, no Boga i prirodu ne možete pobijediti, On nas je stvorio !

Za Hrvatsku uvijek !

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske

Linkovi kroz tekst:

Reforma pravosuđa, Pravo na život, Demografski genocid i etnocid Hrvata kroz povijest u Hrvatskoj.

Visit Us On Facebook