Svaki poginuli i stradali Hrvatski Vitez najbolje je od najboljeg što je naš hrvatski narod imao. Od kuda Vam onda pravo da  …. ?

“Branitelji, popeli ste se ovom narodu na ….. “.

 

Ne želim ni spomenuti ime nekulturnog novinara koji je ovo izjavio, jer nije dostojan da mu se ime objavi, a na žalost nije jedini. Institucije država koje cijene svoje vojnike i veterane, reagirale bi na ovakvu izjavu. Na žalost, ne i u Hrvatskoj.

 

 

Pišem ovaj članak kao branitelj koji je vrlo rano dragovoljno stupio u obranu Hrvatske, nakon demobilizacije vratio se na radno mjesto i cijelo vrijeme kao i danas zaposlen u realnom sektoru.

Pišem ga i u ime svih istinskih branitelja, ubijenih, stradalih i nestalih, njihovih obitelji i civilnih žrtava Domovinskog rata koji su ovu Hrvatsku zadužili, a dobili vrlo malo ili ništa.

Prekinuli smo naša školovanja da bi smo spremno stali na branik domovine i oslobodili je.

U duhu pobjede, velikodušnosti i tolerancije proizašle iz evanđelja, oprostili bi. Zbog nekog novog suživota prešli bi preko abolicije, mirne reintegracije sa participacijom u vlasti onih koji su nas ubijali, dodjeljivanja braniteljskih statusa, odličja i zasluga onima koji ih nisu zaslužili.

Jeste li spremni školovani drugovi, ostaci jugovelikosrpskototalitarnih dronjaka?

Poklonit ćemo Vam naše privilegije, samo …. vratite nam našu mladost, vratite nam naše najmilije i dijelove tijela.

Jeste li spremni preuzeti na sebe sve naše strahove, noći u hladnim vlažnim rovovima, svu krv naših stradalih suboraca, svu bol mučenih, zvjerski ubijenih i silovanih ? Jeste li spremni preuzeti sve naše neprospavane noći, snove u koje nam dolaze naši poginuli suborci, odjeci granata i grobne tišine ?

Jeste li spremni prolijevati znoj i krv, svojim tijelima braniti djecu, stare i nemoćne od najezde jugokomunističkih velikosrpsko četničkih hordi, vlastitim rukama skupljati dijelove tijela suboraca, previjati im rane i skupljati oči poginulih ?

 

Nepoznati vojnik na položaju

 

Ako ste spremni, poklanjamo vam naše privilegije.

Osobno nisam dobio ni jednu.

 

U svakom žitu ima kukolja, ni mi branitelji nismo svi isti, neki su istinski, neki su dobili status zakonito od istih kao što su i oni, o drugima neka se brinu institucije ove države, MUP i sudstvo.

 

Za Hrvatsku uvijek !

Savez sa narodom.

 

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske

 

Visit Us On Facebook