Današnja vladajuća politika u Hrvatskoj je interesantna u svojim javnim zagovaranjima i izjavama. Naravno, njene izjave ne temelje se na činjenicama i povijesnim istinama, već su temeljene na političkoj demagogiji.

U prvom redu, Ustav Republike Hrvatske ne temelji se na nekakvom “antifašizmu” što ga guraju nesvrstani i novorođeni politički patuljci, već je istina da Hrvatski Ustav izričito govori o tisućljetnoj neprekidnoj Hrvatskoj državnosti koja je kulminirala u oslobodilačkom Domovinskom ratu.”Antifašizam” nije državnost, već samo politički pokušaj Josipa Staljina kako bi progurao svoju internacionalnu borbu i zavladao svijetom, te tako nametnuo komunistički svjetski poredak. Tim činom “antifašizam” je nametnuo kao političko opredjeljenje, a ne državnost.

Drugi podmukli pokušaj današnje vladajuće politike, a tako i njenih istomišljenika “antifašista” poput Slavka Goldsteina i sličnih je argumentirati nevinost ili odgovornost jedne državne i nacionalne vojske (u ovom slučaju Hrvatske Državne vojske) i nju usporediti sa partizanskim, komunističkim i terorističkim paravojnim formacijama koje su bile organizirane i podređene Kominterni i Josipu Staljinu, a ne Hrvatskom narodu i Hrvatskoj državi.

Današnja vladajuća politika naziva Hrvatsku vojsku “poraženom vojskom”, aludirajući da je Hrvatska vojska poražena od strane Staljinovih partizana, što također nije istina.
Bleiburg, koji se nalazi u susjednoj državi Austriji, je mjesto gdje je legitimna Hrvatska vojska okončala svoju borbu, lišila se oružja i njeni pripadnici dogovorom postali zaštićeni od strane saveznika (Britanske i Američke vojske). Tim dogovorom je rat za Hrvate okončan i Hrvatska vojska je prestala postojati, čime su postali zaštićeni civili. To što su Titovi (Staljinovi) partizani ušli na teritorij Austrije gdje su silovali Austrijanke, Hrvatice i sve ostale, što su poubijali austrijske i hrvatske civile, to je terorizam i najokrutniji kriminal protiv čovječnosti koji je do dana današnjeg zaštićen od takozvanih “antifašista”.

Da, partizani su bili paravojna formacija temeljena na jednoj ideologiji, a nikako legitimna vojska. Isto tako svijet ih nije priznao kao ni Tita, niti nikakvu Jugoslaviju, jer jednostavno nisu imali nikakve temeljne državnosti. Zato je Tito morao održati izbore, prihvatiti Hrvatsku državnost u okviru Hrvatske Republike sa svim njenim obilježjima i simbolima, uključujući i hrvatski grb sa početnim bijelim poljem, koji i dan danas svjedoči tome na raznim mjestima uključujući i krov crkve Sv. Marka ispred Hrvatskog Sabora. Isto tako, Tito nije mogao postati prvi predsjednik savezne Jugoslavije, već je prvi predsjednik bio Ivan Ribar i to sve do 1953. godine.

Danas Hrvatska ne bi legalno postojala da nemamo tisućljetnu neprekidnu državnost, a ne nekakav “antifašizam” koji je Josip Staljin izmislio za njegov svjetski komunistički poredak. Političari vladajuće politike izjavljuju: “Ti i takvi, i s lijeva i s desna, onemogućavaju da hrvatsko društvo zatvori stranice svoje bremenite povijesti i nadiđe podjele iz prošlosti, kako bi se zajedno okrenuli budućnosti.

Upozoravamo političare da tu nije riječ o lijevima i desnima, već su problem razni Goldsteini https://hr.wikipedia.org/wiki/, Pupovcihttps://hr.wikipedia.org/wiki/Milorad, Bilandžićihttps://hr.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1an_Biland%C5%BEi%C4%87 i svi ostali “antifašisti” koji imaju svoju vlastitu političku ideju i politički pogled koji nema temelja, jer “antifašizam” nije nikada zaživio niti postojao u Hrvatskoj, već samo simptomi te “antifašističke” bolesti koju je Staljin podvalio u namjeri stvaranja tenzija i nestabilnosti u svakom društvu i državi gdje se uvijek i neprekidno vodi ideološki rat protiv svega. Tako je i današnja vladajuća politika upala u tu zabludu/zamku, pa proganja Hrvatske branitelje, a svi Vi koji ste u današnjoj vladajućoj politici zajedno, razdijelili ste Hrvatsku na tabore u kojima nikada neće biti mira i stabilnosti dok se ne riješimo tog Staljinovog “antifašizma” i prevare o nekakvom Titu (“velikom sinu naroda”) koji nije bio niti predsjednik savezne države Jugoslavije sve do 1953. godine.

Hrvatski temelji su tisućljetna neprekidna državnost koja je kulminirala u Domovinskom oslobodilačkom ratu. Ti simboli i danas svjedoče tom vremenu na krovu crkve Sv. Marka (Hrvatski grb sa početnim bijelim poljem). Pod istim grbom Hrvatska je ušla u Domovinski obrambeni rat. Godina 1990. simbolično je uklesana u prozor Hrvatskog Sabora kao podsjetnik hrvatskom narodu i cijelom svijetu na taj povijesni događaj. Isto to je potvrđeno i Hrvatskim Ustavom.
Oni koji to ne vide i negiraju su temeljni problem kojeg se Hrvatska mora riješiti što prije.
Kaže se, možeš dovesti konja do vode ali ga ne možeš natjerati da pije…!

  • Vučedol, najstarija (5000 godina) u Hrvatskoj poznata ‘šahovnica’, karakteristična za hrvatski grb
  • Grb iz vrijeme kralja Stjepana Držislava (15 st.)
  • Grb senjskog plemića Perovića na reljefu Sv.Trojstva u katedrali sv. Marije u Senju

Za Hrvatsku uvijek !

Predsjednik BDSH-a
Darko Oreč

Visit Us On Facebook