Zašto NE..!?

Braniteljsko Domoljubna Stranka Hrvatske (BDSH) koja okuplja svojim Programom i radom Hrvatske branitelje i domoljube u domovini i iseljenom svijetu,

daje javno priopćenje zašto ne izlazi na EU parlamentarne izbore i zašto ocjenjuje iste prevarom hrvatskog naroda.

Hrvatska nije prvi put izložena pritisku i uplitanju vanjskih sila i stranih interesa u vrijeme državnih izbora, već je uplitanje stranih država i interesa postao svakodnevni dio hrvatskog političkog djelovanja.

Interesi Europske unije na ovim izborima prema plaćenim anketama od strane EU koje su objavili hrvatski mediji i na taj način izvršili psihološki pritisak na hrvatsku javnost (neki su već došli kao izaslanici EU klubova na mjesta predsjednika stranaka), u prvim su nas danima obavijestili o manipulaciji medija i kako su oni to nazvali hibridnom medijskom ratovanju. Velike riječi onih koji misle da su izumili toplu vodu kada je riječ o jednostavnom plasiranju dezinformacija narodu kako bi ostvarili svoj cilj. Dezinformacijama bi došlo do zbunjivanja naroda što se upotrebljavalo još od vremena Džingis-kana kao jahanje slonova preko planina Alpa kako bi pokazali svoju veliku moć, a mali Hrvatski narod bi trebao kleknuti pod pritiskom dezinformacije i demonstracije slonovske moći.

Do danas se nije puno promijenilo.
Medijska pozornost i šutnja prije izbora tradicionalno se mora poštivati prije svakih izbora. Izborno povjerenstvo je zaduženo osigurati zakonsku šutnju ne samo uoči glasovanja, već i za vrijeme sastavljanja izbornih lista.
Ta šutnja je prekršena, mediji su skočili na noge kako bi promovirali svoje kandidate i to ne samo mediji u Hrvatskoj, već i u Srbiji, koja nije niti članica EU.

Srljanje u maglu nije adekvatno objašnjenje, već je to jednostavno i najprimitivnije sluganstvo u kojem je plasirana tema izbora, gdje se svaki tabor bori za razne europske klubove, prije svega nacionalne interese velikih članica EU, a zatim i ideoloških navodnih demokršćana, socijalista, kvazi nacionalista i internacionalista.

Svaki ideološki tabor srlja kako bi podržao svoje gazde i pohvalili se kako su oni vjerne sluge razno raznih europskih klubova.
Povijest nas očito nije dovoljno naučila kako je prolazio hrvatski narod kada bi kvazi državnici lutali okruženjem tražeći “saveznike” poput braće Trumbić i Vlatka Mačeka veliko-srpskom kralju, a “antifašisti” Josipu Staljinu.

Danas bi se hrvatski narod morao odlučiti za neku od tih europskih zadruga, u kojima niti jedan hrvatski zastupnik do sada nije uspio osigurati neko vodeće mjesto, već su sebe prodali i predali kao obične sluge. Hrvatska nema niti jednu ključnu ulogu niti u jednom europskom klubu. Od hrvatskog naroda se očekuje da glasa za jednog od tih raznih klubova Europske unije, a ne za hrvatske predstavnike koji će zastupati nacionalne interese.

Hrvatska nema desnicu niti ljevicu. Birač mora prvenstveno biti slobodan kako bi mogao birati lijevu ili desnu opciju, ili pak biti neopredijeljen pa birati sredinu (centar) i skakutati malo lijevo, malo desno. Hrvatska je vrlo svjesna politike nesvrstanih, danas “antifašista” koji voze desno, a žmigaju lijevo. No ipa kimk, ljevica i desnica postoji samo među slobodnim narodima, a ne kod onih koji srljaju u ropstvo i sluganstvo već postojećih gazda.

Vidjeli smo i medijske hajke o zabrani ili deregistraciji usmjerene prema onim strankama u Hrvatskoj koje nisu dio utrke ili koje ne žele biti dio utrke u pripremljenom tornju Bruxsella.

Riječi jednog državnika o prodaji i sluganstvu:

“Nećemo dopustiti onima koji se povezuju sa svim protivnicima hrvatske samostalnosti, i ne samo povezuju, nego im se čak nude i prodaju za Judine škude, kao što se i sami hvale da dobivaju donacije iz svih centara svijeta, a povezuju se sa fundamentalističkim ekstremistima, do kojekakvih lažnih propovjednika, pseudo demokratskih obmanjivača koji nam danas propovijedaju velike ideje o ljudskim pravima i slobodi medija”.

Otac domovine dr. Ante Starčević koji je živio u sličnim vremenima kao i mi danas, kada su mnogi trčali po svijetu u ime hrvatskog naroda, kako bi hrvatski narod predali svojim gazdama kao robove, rekao je da u Hrvatskoj ne može vladati niti Beč niti Pešta, London ili Moskva, već samo Bog i Hrvati.
Ipak, u Hrvatskoj postoji još jedna opcija i izborna lista kao što je bilo i prije u Hrvatskoj povijesti. “…Bilo je to godine devetsto i treće, kad su našu Hrvatsku stigle nesreće. Mađarske zastave digo Hedervari, silom hoće Hrvatsku da nam pomađari”… Danas i na ovim EU izborima imamo istu situaciju. Žele ubaciti manjine da vladaju i predstavljaju Hrvatsku i Hrvate preko republike Srbije kao srpsku koloniju. Ta ista lista već poziva kao i ostale liste na sluganstvo svim klubovima EU koji su ih voljni primiti.
Takav puč prisilnog predstavljanja bez odobrenja hrvatskog naroda je puč protiv hrvatskog suvereniteta, a to odobrava Europska unija preko svog izaslanstva DIP-a koji je odgovoran za ove izbore na tlu Hrvatske.

Braniteljsko Domoljubna Stranka Hrvatske čije članstvo proizlazi iz raznih hrvatskih pokreta prije oslobodilačkog domovinskog rata, iz redova hrvatskih dragovoljaca i branitelja, hrvatskih domoljuba ujedinjenih u domovini Hrvatskoj i u svijetu, ratnih udovica i djece poginulih hrvatskih dragovoljaca, neće izaći na ovakve izbore koji su antihrvatski i upravljani od razno raznih interesnih skupina i klubova u Europskoj uniji, kojima je cilj kolonizirati Hrvatsku preko svojih emisara.

Braniteljsko Domoljubna Stranka Hrvatske kao i prije, tako i danas, ostaje uz svoj hrvatski narod i jedini mogući savez je savez sa hrvatskim narodom.

Za Hrvatsku Uvijek, Za Dom Spremi !

Predsjednik BDSH-a
Darko Oreč

Visit Us On Facebook