U trenutnom teškom ekonomskom stanju, uvjetovanim nedostojnim poduzetim mjerama ekonomskog razvitka svih dosadašnjih hrvatskih struktura vlasti, nadasve nakon mjera u sprječavanju širenja korona virusa, aktualna vlast je na sjednici Hrvatskog sabora održanoj 15. 05. 2020. donijela odluku o raspuštanju istog.

Očito je da od zastupnika sada već prošlog saziva Hrvatskog sabora nitko nije želio preuzeti odgovornost i stoga su glasovali za raspuštanje istog. Nekoliko glasova oporbe koji su glasovali protiv raspuštanja, nisu bili vođeni interesima i boljitkom hrvatskog naroda, već međustranačkim obračunima.

U trenutcima kada je svaki dan bitan, kada se moraju donositi odluke koje mogu napraviti razliku između boljitka i još težeg ekonomskog stanja, spasiti radna mjesta, raspuštanje najvišeg tijela vlasti u Republici Hrvatskoj nekoliko mjeseci prije zakonom propisanih rokova je krajnje neodgovorno.

Vrlo bitno vrijeme koje će proći od raspuštanja Hrvatskog sabora do formiranja novog saziva i njegovih tijela biti će izgubljeno i nenadoknadivo.

Na osnovu odluke Hrvatskog sabora o raspuštanju saziva istog, predsjednik Republike Hrvatske na osnovu Ustavnih ovlasti donio je odluku da se izbori za novi saziv Hrvatskog sabora održe 05. 07. 2020. godine.

Na tijelima Braniteljsko domoljubne stranke Hrvatske, donesena je odluka o izlasku na izbore.

Hrvatska ima iskrenu domoljubnu opciju, postani njezin dio!

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske poziva sve iskrene hrvatske domoljube da joj se pridruže na platformi Savez sa narodom.

Za Hrvatsku uvijek !

Za Dom Spremni!

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske

Visit Us On Facebook