Arhiva

DONACIJE ZA KAMPANJU

Poštovani !

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske osnovana je 21. lipnja 2014. godine sa ciljem zajedništva svih branitelja i domoljuba u Hrvatskoj i van nje. Inicijativu za osnivanje naše stranke pokrenuli su istinski domoljubi i branitelji, upravo oni koji su obranili i oslobodili Domovinu od velikosrbočetničke vojske potpomognute JNA, oružanim snagama Jugoslavije. Nakon oslobođenja Domovine, nije se dogodila nikakva euforija pobjede. Elite su i dalje šutke nastavile sa procesima tranzicije i političkog djelovanja unutar stranaka. Branitelji umorni i ranjeni prepuštaju svoju Domovinu političkim elitama, očekujući da će one pošteno vrednovati ono što su dobili u zalog. Kroz proteklo vrijeme unazad dvadesetak godina političke elite uspjele su obezvrijediti sve, do mjere nijekanja svih vrijednosti te urušavati cijeli sustav do mjere neprepoznatljivoga. U spomenutom urušavanju dogodila se i totalna marginalizacija branitelja i domoljuba u svim domenama života, iseljavanje naše djece i maglovita nejasna politika, bez jasno zacrtanih strateških planova i interesa. Cjelokupni odnos elita spram svega navedenog zabrinuo je i razljutio branitelje. Ponovno osjećamo potrebu braniti nacionalne interese u našoj Domovini, ovaj puta direktnim uključivanjem u stranku te zajednički sudjelovati u oblikovanju politike koja će vratiti dignitet Domovini, Domovinskom ratu te svim vrijednostima za koje su hrvatski bojovnici vjekovima prolijevali znoj, krv i polagali život na Oltar domovine. Na prvoj političkoj raspravi utvrđene su agende provedbene strategije programa stranke. Što očekujemo i po čemu smo različiti od dosadašnje stranaka u političkoj areni ?

Jasna definicija nacionalnih vrijednosti Države koju smo stvorili

Svim pojedincima koji su neopravdano stekli imanje, oduzeti i vratiti vlasniku, Državi

Tražiti povrat novca i sredstava koja su otuđena iz Države

Smjena generacija u tijelima upravljanja, prostor i šansu dajemo mladima

Sami ćemo u svojim redovima napraviti reda kako bi zaustavili inflaciju vrijednosti Domovinskog rata

Sa našim narodom kao i 1991. godine dijeleći sudbinu zajedno, vratiti dostojanstvo čovjeka i materijalnu sigurnost

U procesu osnivanja stranke kontaktirali smo branitelje, njihove obitelji i pozvali u zajedništvo učlanjivanjem u stranku. Zaprepašteni smo stanjem u kojem se obitelji nalaze, obespravljene, gladne, bez doma, jednom riječju totalno socijalno isključene tako da nisu u mogućnosti niti platiti članarinu. Neki su preponosni priznati svoju bijedu za koju nisu sami krivi, dok drugi su glasno rekli srcem bi sudjelovao ali nemam novca za kruh a kamoli za članarinu. Sve navedeno uputilo nas je na humanitarni poziv s ciljem prikupljanja donacija s kojima bi uz članarinu uspjeli provesti ovako veliki politički projekt te za svagda utemeljiti političku opciju koja će biti održiva i bez bilo kakvih koalicija upravljati Državom svih Hrvata ma gdje oni bili. U današnje vrijeme vrhunskih tehnologija moguće je izbjeći ponovno rasipanje naroda i njegovu uključenost u svoju maticu a onemogućiti frakcije koje imaju za cilj uporno razjedinjavati sa ciljem uništavanja hrvatskog bića/nacije.

Hvala na razumijevanju i možebitnom uključenju u političku stranku te materijalnom potporom.

Ukoliko ste zainteresirani podržite nas svojim materijalnim sredstvima kako bi mi zajedno mogli podržati hrvatski narod u njihovim težnjama.

 

Račun stranke BDSH za izbornu kampanju RH

Privredna banka Zagreb

HR52 2340 0091 1108 0439

 

Za Hrvatsku uvijek !

Predsjednica stranke

Zlata Bušić Velat

37 DONACIJA ZA KAMPANJU-1Poveznica na izvornik dokumenta:

37 DONACIJA ZA KAMPANJU-1

Visit Us On Facebook