Svaki čovjek je zasebna manjina, sastavljen od 7.000.000.000.000.000.000.000.000.000 atoma, ili jednostavnije – sedam kvadrilijardi atoma. Ne postoji dvoje potpuno istih ljudi, svi smo različiti, potpune zasebne jedinke, jedinstveni. Povezujemo se po nacionalnom i geografskom porijeklu, zajedničkim vrijednostima i interesima. Sve dok sa onim što nas povezuje ne ugrožavamo ili prisilno nešto od toga ne namećemo drugim ljudima, duhovna smo i tolerantna skupina i bića.

 “ 26I reče Bog: »Načinimo čovjeka na svoju sliku, sebi slična, da bude gospodar ribama morskim, pticama nebeskim i stoci – svoj zemlji – i svim gmizavcima što puze po zemlji!«
27Na svoju sliku stvori Bog čovjeka,
na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih”.

Svi smo mi Božji ljudi. Tko digne ruku na čovjeka, dignuo je na Boga – tako nas uči evanđelje. Pobjeda je velika onoliko kolika je milost pobjednika prema poraženima. Hrvatski vojnik sa krunicom u ruci bio je milostiv.

Danas nas nanovo poraženi pripadnici terorističkih velikosrpskih nakaza, domaći “liberalno napredni dronjci” iz prošlog sustava, njihovi nasljednici i sljednici napadaju, nazivaju krezubima, zaostalima i maloumnima.

  • Velikosrpska četnička žgadijo, mi smo našu inteligenciju dokazali. Uz vrlo malo oružja obranili smo naša sela i gradove, razbili vas u svega nekoliko sati. Bježeći, gazili ste vlastiti narod koji ste poveli u zbijeg.

Srpske jedinice  "komandanta" Mile Novakovića čija je jedinica po paničnom bijegu doslovno tenkovima gazila preko izbjegličke kolone

  • Drugovi, mi smo našu inteligenciju dokazali, branili smo i obranili Hrvatsku, dok ste Vi širom otvorenih očiju drhteći za vlastite živote bili skriveni po mišjim rupama.

 

  • Drugovi, mi smo našu inteligenciju dokazali. Branili smo i obranili Hrvatsku, dok ste se Vi školovali. Dali smo Vam mandat da njegujete ufanje u Boga, vjeru, hrvatsku naciju, tradiciju i da provodite volju hrvatskog naroda. Nismo Vam dali mandat da nanovo zastupate Carigrad, Peštu (Budimpeštu), Beč, Rim, Beograd ili Bruxelles.

 

"Sjetite se heroja koji su pali,
onih kojih više nema.
Sjetite ih se jer su život dali,
da nam povijest drugi ne piše"
Petar Stipetić 1937.-1918. Počivao u miru ".

Poruka koju su nedavno odaslali navijači NK Rijeka, prisjećajući se palih vitezova i nedavnog preminulog generala pobjedničke Hrvatske vojske Petra Stipetića.

Svakome tko je istinski prošao kroz te teške dane iz Domovinskog rata, ova i ovakve poruke razvesele dušu i srce.

Posebno veseli što ovakve poruke odašiljaju naša djeca, ona koja nisu nasjela demagogiji dronjaka prošlog velikosrpskog jednopartijskog totalitarnog komunističkog sustava. Komunizam je od nedavno vjera a oduvijek duhovnost. Pobjednik je znan, HRVATSKI NAROD.

Kroz svoju posebno tešku povijest a posebno kroz prošlih sto godina velikosrpske pretenzije, mitova i demagogije , hrvatski narod je opstao. Nisu nas uništile okupacije, izdaje, služičanstvo svakome, posebno srpskoj kruni, komunizmu, boljševizmu i velikosrpstvu infiltriranom kroz jugoslavenstvo. Nisu nas uništile ideologije, “bratstvo i jedinstvo susjeda”, prekobrojno brojčanih velikosrpskih topova i tenkova, onih koji smatraju da nas imaju pravo zapaliti, silovati i ubiti samo zato što smo Hrvati. Neće nas uništiti ni nastrane ideologije, svjetski moćnici, njihovi domaći plaćeni posilnici, kokošari i izdajice.

Nisu nas uništili Carigrad, Pešte (Budimpešte), Beč, Rim i Beograd, neće ni Bruxelles.

Poražena velikosrpska četnička žgadijo, jugo dronjci, njihovi nasljednici i slijednici jednopartijskog totalitarnog velikosrpskog jugoslavenstva, plaćenička služinčadi i europska maćeho, od kuda Vam obraz i pravo ?

 

https://www.facebook.com/100003986794723/videos/1134848566658026/

Tih 90-ih krenuli smo u trapericama i tenisicama obraniti se od terorizma naših prvih susjeda, najvećim dijelom pripadnika srpske etničke manjine, JNA te agresije iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Već tada smo bili napredniji od vas velikosrpske četničke žgadije, dronjaka i čuvara jednopartijskog, totalitarnog, velikosrpskog jugoslavenstva. Branili smo demokratske vrijednosti, našu slobodu i naše mjesto pod Suncem u ujedinjenoj Europi.

Lagali bismo kako u samom početku zbog nedostatka oružja nije bilo straha, prije svega za živote naših najmilijih.

Banijska ratna praskozorja - Gordan Lederer

Znali smo da iza nas nema nikoga i da ako padnemo mi, pasti će i naša djeca, žene, majke, očevi i prijatelji u nemilost neprijatelju a oni nisu bili milostivi.

                

S puno žara vjerovali smo u Europu, nadali smo se da će nas demokratski svijet Europe prigrliti i pomoći, da neće dopustiti agresiju, prolijevanje krvi i žrtve kao toliko puta kroz povijest.

Ginuli smo i čekali pomoć željene Europe. Vrlo brzo smo shvatili da smo izdani i da ćemo nanovo morati sve napraviti sami, kao bezbroj puta kroz povijest. Stoljećima smo čuvali vrata kršćanstva i ginuli protiv  osmanlija.

https://www.youtube.com/watch?v=jFR063_d-do

Glazba je ogledalo duše, duša se ne da porobiti i pobijediti nikakvim oružjem. Naša glazba tih ratnih dana bili su otkucaji naših velikih domoljubnih srdaca i ista nije prestala odjekivati dok cijelu domovinu nismo oslobodili. Još ni danas ne prestaje.

foto: Mato Biljak

Ovo su lica ratnika pravednika i pobjednika, lica naših obitelji i prijatelja

 

Ni nakon obranjene demokracije i slobode, Europa nas nije htjela. Postavljali su uvjete, zahtijevali nemoguće, odgađali i odugovlačili te naposljetku nevoljko primili u EU. Danas nas kao punopravnu članicu zbog geostrateških podjela i interesa ucjenjuju, podcjenjuju, nameću nam konvencije i diktate, tjeraju da praštamo onima koji nas nanovo napadaju.

Nikakvi kinedijanski  ( str. 689 ) “trendovi i vrijednosti” , konvencije, diktati i njihovi domaći kunski poltroni, mahom bivši pripadnici privilegiranih iz prošlog totalitarnog sustava, oni koji su montiranim sudskim procesima, zločinima i tenkovima pokušali ubiti hrvatski duh i slobodu, njihovi nasljednici i slijednici danas pod krinkom “sloboda tolerancije i prava”, ne mogu nas pobijediti. Njihov je interes na našim radom ostvarenim vrijednostima dobro živjeti i bogatiti se prodajući maglu u dronjcima svojih privilegiranih prošlosti. Njih nije briga za ugrožene skupine koje navodno zastupaju. Drugovi, mi smo ti koji su se izborili za slobodu, toleranciju, demokraciju i vladavinu prava, dok ste vi zagovarali mrak i teror boljševičko-komunističkog jednopartijskog jednoumlja i totalitarizma.

Ne bojte se, Ja sam s Vama

 

Djeco naša, visoko podignite naš hrvatski stijeg, naše stjegove pobjede. Ne bojte se, mi smo s Vama, pravednici i pobjednici. Bog i istina će pobijediti.

Gazit će i Vas, kao što su nas gazili vjekovima. Lagat će Vas u namjeri da promjene povijest.

"Nemoćnu srpsku staricu u Oluji, pripadnik Hrvatske vojske omalovažava povlačeći je za nos". Ovako su nedavno pisali pojedini srpski mediji. Istina je sasvim suprotna, starica ljubi ruku vojnika.

Govorit će Vam o “naprednim trendovima i vrijednostima” koje su u stvari demagogija i pranje mozga. Kroz pojmove “mir i tolerancija” umanjit će svoje zločine, od žrtve stvorit agresora, od pobjednika poraženog.

Inicijativa mladih za ljudska prava nekoliko godina potpisuje peticiju u kojim se traži isprika žrtvama i njihovim obiteljima za počinjene zločine i kršenja ljudskih prava za vrijeme i nakon VRO Oluja. Ista ta inicijativa kao i slične udruge nisu popisale brojne slučajeve ubojstava pripadnika hrvatskog naroda od strane agresora kao i stradalih pripadnika hrvatskih snaga od strane naoružanih civila, koji su po međunarodnom pravu teroristi. Ovakve udruge nemaju podjednake kriterije, samim time ni kredibilitet djelovanja u Republici Hrvatskoj.

Govorit će Vam protiv vrijednosti  nacionalnog, domoljubnog , tradicionalnog i sveg hrvatskog. U isto vrijeme svoje dogme uopće neće pokušati dokazati,  niti koherentno povezati svoje osmišljene metode djelovanja sa željenim ciljevima. Oni smatraju da “njihovu istinu” nije potrebno dokazivati i propitkivati, oni su sami sebi istina. Smatraju se jedinim  čuvarima “povijesti” koju su lažno pisali. Svako iznošenje novo dostupnih dokumenata i činjenica je po njima “povijesni revionizam”. Svatko tko iznosi činjenice najzadrtiji je klerofašist, odnosno katoliban ( često korišten naziv u posljednje vrijeme), buržoaski eksploatator. Etiketiranje, vrijeđanje i omalovažavanje je jedino što znaju raditi. Nudit će Vam globalno i anacionalno, dok će u isto vrijeme njegovati svoje. 

Boro Drljača poznat po brojnim iznošenjima velikostrpskih i četničkih stavova i slavljenju tzv "Krajine", srpskog nacionalizma. U nekolikom pjesama slavi tzv. Sao Krajinu, dok u jednoj od njegovih poznatih pjesama slavi ratne zločince kapetan Dragan i Radovan Karadžića. Nesmetano nastupa u Republici Hrvatskoj. Zbog pritiska branitelja, posljednji koncert 13.01.2018. u Domu hrvatskih branitelja u Puli nije održan.  Ni jedna "neoliberalna građanska" civilna udruga u Republici Hrvatskoj nije istupila protiv nastupa.

 

Dom nam daje zaštitu, sigurnost, privatnost i osobnu intimu. Tvoj dom, moj dom, njegov dom, naša je Domovina.

 

Da Vam povijest drugi ne piše.

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske vjeruje u mlade ljude. Pozivamo Vas, uključite se i kroz sustav promijenimo današnji sustav. Dobrodošli ste!

 

 

 

Na Vama je da ostvarite ono u što smo mi vjerovali. Prevareni, nismo u potpunosti ostvarili ono što smo željeli. Nemojte ponoviti naše greške.

 

Milost dajte samo onome tko je zatraži i zasluži.

 

 

Za Hrvatsku uvijek !

Savez sa narodom.

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske

 

 

 

Visit Us On Facebook