Čestit Badnjak-dan buđenja, Božić-dan Božjeg rođenja i

Nova 2019. godina,

obećanje Božjeg beskrajnog života.

 

Ovih dana smo svjedoci lažnih proroka, iseljavanja, nepravde i mržnje prema Hrvatskoj i hrvatskom narodu.

To su posljednji napadi na svetinje na ovom svijetu, napad na obitelj, te ono što Badnjak i Božić znače.

Hrvati su stvorili države narodima koji nikada nisu imali državu i državnost.

Hrvatska se danas napada izvana i iznutra sa ciljem uništavanja hrvatskog naroda i hrvatske države kako bi Hrvati kao jedan od najstarijih naroda u Europi potpuno nestali.

Hrvatski narod rasut je po svijetu. Kroz nacionalizaciju i konfiskaciju oteta mu je imovina, oteti domovi preko ugovora i dogovora onih koji nikada nisu niti bili Hrvati, te koji su doveli hrvatski narod i naciju na rub nestanka sa njihovih povijesnih ognjišta u Bosni i Hercegovini, Banatu, Bačkoj, Srijemu, Sandžaku, Boki, i raznim drugim hrvatskim područjima  koja su prodana i napuštena od onih koji nisu Hrvatsku nikada niti htjeli.

Svjedoci smo progona hrvatskih dragovoljaca, HOS-a, zabrane na osnovi novo dostupnih dokumenata revidiranja lažne hrvatske povijesti, suradnje sa onima koji su Hrvatsku rušili i palili, a hrvatski narod ubijali i progonili.

Svjedoci smo podvala povijesti i rehabilitacije najokrutnijih zločinačkih ideologija koje su Hrvatsku uništavale.

Svjedoci smo napada na božji Zakon,na obitelj, temelj svakog naroda i nacije, civilizacije, mira i dostojanstva.

Kao i do sada Hrvati će ne samo opstati, već i odgovoriti na svaki napad na hrvatsku državu, hrvatski narod i hrvatsku naciju sa vjerom u Badnjak, Božić i trajni život hrvatske Nacije i Države.

S tim željama, iz naših domoljubnih srca i duše, hrvatskoj naciji u domovini Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Banatu, Bačkoj, Srijemu, Janjevu, Boki kao i Iseljenim Hrvatima,

želimo  čestit Badnjak, Sretan Božić i blagoslovljenu Novu 2019. godinu!

Predsjednik BDSH

Darko Oreč

Visit Us On Facebook