Vesna Parun, hrvatska pjesnikinja, teško bolesna, iz Stubičkih toplica napisala je ove stihove:

 

Gospođi Carli del Ponte

Šinjora Karla!

Mi smo nika marva.
Sve poetese hrvaške,
uključivši tu i mene
stare i betežne,
prozvali smo Pizdama.
Samo Vi, koja europski
kriket igrate s nama,
bili ste, i jeste,
i ostat ćete uvik dama.
A što bi tek bilo
da još imate i
muda!
Ježuš! Da mi je znati
koji bi tad
među vama
njoj bija sluga,
a nama
Juda!

“koji bi tada među vama njoj bija sluga, a nama Juda!”

Sada se zna, Jude i oni koji peru ruke, sami se razotkrivaju.

 

'Juda, zar poljupcem izdaješ Sina Čovječjega?'reče Isus.Evanđelje po Luki 22:48 Knijga O Kristu (CRO)48 

“Domoljubne” političke elite u Hrvatskoj više se ne trude poljupcima izdati svoj narod, stoga,

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske poziva svoje članstvo, pristalice, glasače i hrvatski narod da se u što većem broju pridruži mirnom prosvjedu protiv ratifikacije spornih odredbi iz Istanbulske konvencije.

Zagreb, budući Trg hrvatskih žrtava (danas Trg žrtava fašizma)

24.03.2018. s početkom u 11 sati.

 

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske poziva hrvatske biskupe da prekinu šutnju (očito uvjetovanu iz Rima) i stanu uz svoj hrvatski narod kao što su to oduvijek činili.

 

Tko dozvoljava da se blaženom kardinalu Alojzije Stepinacu koji je osuđen u montiranom procesu i ubijen od boljševičko komunističkih velikosrpskih zlotvora (nije htio odvojiti katoličku crkvu u Hrvata od Rima ) nanovo sude oni koji su ga ubili? Svet odmah! 

 

Informacije vezane oko prosvjeda protiv ratifikacije Istanbulske konvencije možete pratiti na FB stranici:

” Protiv ratifikacije Istanbulske konvencije”

 

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske ne gaji iluzije da će postojeća vladajuća elita poslušati glas većine iz svog hrvatskog naroda i da neće ratificirati Istanbulsku konvenciju. Ipak, smatramo da je vrlo bitno da se okupimo u što većem broju i glasno i jasno izrazimo svoje nezadovoljstvo trenutnim antihrvatskim procesima.

 

Juda je prodao Isusa za 30 škuda, vidjevši da je pogriješio vrati je novac a zatim se objesio. Judejski svećenici nisu ih mogli vratiti u
hramsku riznicu jer su krvarina, pa su za taj novac kupili njivu koja
je nosila ime Krvava njiva. jer je kupljena od krvarine.  Franjo Tuđman uporabio je izraz Judine skude  tijekom govora u Zračnoj luki Zagreb 23. studenog 1996. godine kada je prozvao udružene protuhrvatske krugove

 

Poštovanje se stiče prije svega poštivanjem drugih, sebe, ako smo svoji i dosljedni u istini. Ne poštujemo sebe, ne možemo očekivati da drugi poštuju nas.

Hrvatskim vlastima još nije jasno, ma što napravili da im se uvuku u čmar i dublje u rektum, oni neće stati….

Prema pisanju medija, Srpsko narodno vijeće traži ukidanje svih simbola koji podsjećaju na Ustaško razdoblje iz vremena Nezavisne države Hrvatske te pozdrava: “Za dom spremni”. Obzirom da u današnjoj Republici Hrvatskoj nema simbola koji podsjećaju na NDH, a starohrvatski pozdrav Za dom spremni sadržan je jedino u HOS-ovom znakovlju legitimne postrojbe Hrvatske vojske, prema istim navodima  Srpsko narodno vijeće  je već od Gradskog ureda zatražilo ukidanje registracije Udruge dragovoljaca HOS-a Zagreb, Sportsko rekreacijskog društva Dragovoljaca HOS-a i Saveza Udruga dragovoljaca HOS-a.  Jasno je da ovakvim zahtjevima Srpsko narodno vijeće želi mijenjati povijest, umanjiti krivicu iz redova srpske etničke manjine prema terorističkom djelovanju i agresiji u Domovinskom ratu te nastavku 100 godišnje velikosrpske pretenzije.

“Koji bi tada među vama bio sluga, a nama Juda !”

Za Hrvatsku uvijek !

Savez sa narodom.

 

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske

 

 

Visit Us On Facebook