Robert Pauletić.


Slušam intervju Robert Pauletića bivšeg MOST-ovca sada DP-Miroslav Škoro na N1.
Ne kažem da čovjek nije dobro namjeran, ipak Pauletić svojom retorikom vodi kampanju za Župana za Županijski Dom koji ne postoji odnosno ukinuti je 2001 godine.
Dobronamjernosti nije mjerilo učinkovite politike i mjerilo uspješne države.
Povijesno – ukidanje Županijskog doma je Hrvatsku uvelo u centralizam a politiku u rasulo.
Danas imamo izborni sustav i glasanje 12 izbornih jedinica na modelu Županija i Županijskog doma koji ne postoji a političari su zbunjeni i ne razlikuju između lokalne, županijske i državne politike… imamo situacije gdje lokalni gradonačelnici i župani vode državnu politiku a Sabornici vode regionalnu politiku.
Politička kriza je među političarima jer jednostavno ne znaju koga bi trebali zastupati i kome su odgovorni tako da se sada predlaže da za svaku ključnu odluku se aktivira referendum sa kojim se baca odgovornost direktno na narod a znajući izborni sistem u Hrvatskoj i izlazak glasača jer ih zakon koći Hrvatska postaje i ulazi u političku anarhiju gdje nitko nije odgovoran za ništa.
Približavamo se modela politike koju je predlagalo Ivo Lončar Sabornik 2001 godine koji je bio niti lijevi ni desni već neovisni, sistem da Hrvatsku vode šest vođa po modelu Lenjina ‘Država i revolucija’ u stvarnosti to imamo danas, HDZ, SDP, HNS, HSS, SDSS i ostaje jedno mjesto prazno koje se brzo popunjava… svi su deklarirani “antifašisti” tako da predlog Ive Lončara se ostvaruje gdje nema nikakvih duopolo već ostaje kao do sada “antifašistički” monopol.

Antifašistički monopol ? Hrvati nikada nisu bili fašisti !

Za Dom Spremni.

Za Hrvatsku uvijek!

Predsjednik Braniteljsko domoljubne stranke Hrvatske,

Darko Oreč

Napomena, tekst namjerno nije lektoriran, simbolizira izričaj hrvatskog čovjeka koji je kao dijete sa svojim roditeljima, kao i bezbroj hrvatskih obitelji koji su zbog progona onih koji se danas pozivaju na antifašizam morali napustiti svoj dom,

PDF Embedder requires a url attribute
Visit Us On Facebook