„Bože, hvala Ti što si nam dao svog Sina da nam pokaže ono dobro u svijetu, i što mi svaki dan pružaš ljubav, sreću i brigu za druge. Evo, Isuse, hvala ti što se boriš sa svim mojim manama i što si uvijek, i bit ćeš, moj jedini najbolji prijatelj koji me nikad neće napustiti. Hvala i tebi, Marijo, što si bila jaka i na ovaj svijet donijela nešto najvrijednije.” u svojoj posljednjoj zadaći napisala je u zagrebačkom potresu stradala naša Anamarija.

Još se nije ni slegla prašina nakon stravičnog potresa, u vrijeme dok su se liječnici borili za život Anamarije, domoljubi i službe izašle na teren, evakuirale rodilje i djecu iz Petrove bolnice, radile prve sanacije, čistile ruševine. Dok smo sa zebnjom gledali oštećenu našu hrvatsku baštinu, pogotovo središnju katedralu počele su se javljati neoliberalni dobro plaćeni proračunski brižnici.

Njima je odmah bilo sporno obnavljanje sakralnih zagrebačkih crkava, simbola našeg postojanja. Oni dušebrižnički nebi obnavljali crkve, oni bi gradili bolnice.

U vrijeme svih njihovih Jugoslavija u Zagrebu je sagrađena samo jedna bolnica, ona vojna u Dubravi u koju “radni narod” nije imao pristup. Sve današnje bolnice ostavština su Austro-Ugarske, NDH ili poklon katoličke crkve.

Drugovi i drugarice, od kada traje, do sada neviđena situacija sa korona virusom nije vas bilo nigdje, nakon potresa nigdje niste viđeni. Ovaj puta uzet ćemo si za pravo i zamoliti Vas da nam ne vrijeđate inteligenciju.

Hrvatski narod zna svoje prioritete, nećete ih vi određivati, jedno je sigurno vi ste pokazali što ste, tamo ćemo vas i staviti !

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske poziva hrvatske biskupe, poziva cijelu Hrvatsku biskupsku konferenciju, prevodite nas. Predvodite nas, vjekovima smo uvelike opstali zahvaljujući katoličkoj crkvi u Hrvata.

Pokrenite inicjativu, zajedno krenimo graditi novu bolnicu, bolnicu u koju će neoliberalnima bezbožnicima biti neugodno ući i neće biti dobrodošli ! Nazvat ćemo je Anamarija!

Pokoj vječni daruj Gospodine Anamariji, svjetlost vječna svjetlila joj, uzmi u naručje, svojeg i našeg anđela.

Za Hrvatsku uvijek

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske.

Visit Us On Facebook