Spomen-područje Jasenovac, devastirane muzejske prostorije, zatečeno stanje u svibnju 1995. (snimio Želimir Laszlo) .

Koliko je pripadnicima terorističkih velikosrpskih JNA četničkih spodoba bio bitan kompleks radnog logora Jasenovac, svjedoči ova fotografija zatečenog stanja pri oslobođenju Jasenovac od strane Hrvatske vojske.
Srpski mediji su bez ustezanja lažno izvještavali kako je spomenik prilikom oslobođenja Jasenovca srušen.

Unatoč novo dostupnim dokazima i saznanjima kako je veliki dio pisane povijesti o NDH, pogotovo o Jasenovcu lažan, hrvatske vlasti krše zakone, propise i odluke koje su sami donijeli te mimo zakona organiziraju okupljanje u Jasenovcu kako bi se dodvorili … kome ?

Velikosrbima koji su za vrijeme okupacije devastirali muzejski prostor ? Jesu li se tada zbog toga oglasili gos. Pupovac, Kajtazi Kraus i Habulin ? Nisu!

Po kojem kriteriju, zakonu, propisu, odluci ili zaslugama pojedinci imaju pravo kršiti odluku Stožera civilne zaštite o zabrani javnog okupljanja te nazočiti okupljanju u Jasenovcu ?

Po kojem kriteriju su pojedinci koji ne pripadaju tijelima vlasti dobili dozvole ( aku su ih uopće imali) za napuštanje dozvoljenog kruga kretanja i nazočiti skupu u Jasenovcu ? Tko im je dozvole izdao ?

Tko će biti odgovoran ako se korona virus raširi među nazočnima, te prenese na ostalo pučanstvo ?

Po kriterijima koji za neke ne vrijede, prepoznaju se oni koji ne pripadaju hrvatskom narodu, samo formalno pripadaju, jer su u stvari poslušnici briselske i komunističke internacionale.

Uskoro će se obilježiti obljetnica VRA Bljesak. Hoće li isti kriteriji kao u Jasenovcu vrijediti (odnosno neće ih biti) u Okučanima ?

Zasigurno neće.

Zašto se ne pokrenu dostupna sredstva te se prisili Republika Srbija da vrati arhivsku građu NDH, te onu JUSP Jasenovac otuđenu u agresiji 1991. i ne ustanovi jednom za uvijek jedino i samo ISTINA. (https://bdshr.hr/na-danasnji-dan-proglasena-je-nezavisna-drzava-hrvatska/)

Za Hrvatsku uvijek i Za Dom Spremni!

Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske

Visit Us On Facebook